Kirjaudu

By A Web Design

Tapahtumat

Ei tapahtumia

Pohjois-Pohjanmaalla Siikajoen kunnassa toimiva metsästysseura, Luohuan seudun erämiehet ry, on perustettu vuonna 1979. Maita seuran käytössä on noin 17 000 hehtaaria. Jäseniä seurassa on noin 300. Lisää seuran vaiheista voit lukea täältä.

otsikko12

Ajankohtaista

 

HAUKKUKOKEITA LUOHUALLA:

lauantaina 14.8.  hirvikoemaasto PITKÄLLÄVIIALLA

ja

sunnuntaina 15.9. ajokoemaasto myös

PITKÄLLÄVIIALLA ja KÄKELÄSSÄ

 

VÄLTTÄKÄÄ METSÄSTYSTÄ NÄINÄ PÄIVINÄ KO MAASTOISSA !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harjoitusammunnat Paukkulassa:

5.7. perjantaina klo 16.00

3.8. lauantaina klo 10.00

15.9. sunnuntaina klo 12.00

Tervetuloa kaikki hirviporukkaan ilmoittautuneet ja muutkin jäsenet mukaan !

 

 

 

 

 

Vuosikokouksen 2019 päätöksiä 

 

Vuosikokous pidettiin 2.3. Veikkolassa; läsnä oli 12 jäsentä. Kokouksessa puhetta johti Mauno Saarela ja sihteerinä toimi seuran sihteeri.

Luohuan Seudun Erämiehet ry:n puheenjohtajaksi valittiin edelleen Juho Junnila.

Erovuoroisten johtokunnan jäsenten tilalle valittiin Heikki Pohjoisaho, Juhani Ojanperä, Seppo Flink ja Pekka Rankinen (uusi)  valittiin myös jatkamaan seuraavat kaksi vuorra. . Muina jäseninä jatkavat  Mika Herkkola, Juho Oikarinen, Hannu Ahola ja Marko Ruotsalainen

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2018 tilinpäätös ja toimintakertomus.

Kokouksessa myös hyväksyttiin toiminta- ja taloussuunnitelma alkaneelle vuodelle. Toiminta painottuu riistanhoitotyöhön.

Seuran jäsen- ym. maksut päätettiin pitää ennalllaan, eli jäsenmaksu 20 euroa, kausilupa 50 euroa, liittymismaksut jäsenille 10 ja kausikorttilaisille 20 euroa. Vapaaehtoinen riistanhoito/talkoomaksu 25 euroa.

Valittiin entiset jaostot 

Syksyllä hirviporukkaan aikovien ilmoittauduttava viimeistään kokoukseen 12.4. klo 18 mennessä puheenjohtajalle Juho Junnilalle tai Juho Oikariselle. Kaikkien läsnäolo kokouksessa tärkeä ! Päätetään pyyntitavoista ja pyyntiajoista muuttuneen lainsäädännön mukaisesti.

 

 

 

 

 

 

Facebook-ryhmä perustettu

 

 

Facebookkiin on perustettu ryhmä Luohuan Seudun Erämiehet ry. Ryhmä on julkinen, joten kuka tahansa voi katsella sitä ja kaikki facebookiin kirjautuneet käyttäjät voivat julkaista ja lisätä kuvia ryhmän aikajanalle.

Hirviporukka

 

Vuoden

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com