Kirjaudu

Tapahtumat

Hirviporukan kokous

la 18. huhti klo 14:00 -

Veikkolassa 

Hirvipotukkaan ilmoittauduttava kokoukseen mennessä, MarkoRuotsalaiselle tai Juho Oikariselle

Paikka:

 

VUOSIKOKOUS VEIKKOLASSA 7.3. 2020

Päätöksiä :

Uudeksi yhdistykden (johtokunnan) puheenjohtajaksi valittiin Marko Ruotsalainen.

Muut johtokunnan jäsenet vuonna 2020 ovat: Juho Oikarinen. Hannu Ahola, Heikki Pohjoisaho, Mika Herkkola, Pekka Rankinen, Juho Junnila, Erno Kallio ja Mauri Honkamäki.

Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin edellisen vuoden tilit ja toimintakertomus, sekä hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio vuodelle 2020.

Toimintasuunnitelmassa normaalien metsästykseen ja riistanhoitoon liittyvien toimintojen lisäksi huomioitavaa on panostaminen nuorisotyöhön niin oman eräkerhon puitteissa, kuin yhteistyössä 4H-yhdistyksen kerhotoiminnan kanssa.

Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan, eli jäsenmaksu 20 €, kausiluvan hinta 50 € ja liittymismaksut jäsenille 10 ja kausilupalaisille 20 euroa.

Mauno Saarela toi terveisiä riistanhoitoyhdistyksen kokouksesta.

Päätettiin suorittaa riistakolmiolaskenta seuraavana lauantaina, yhteyshenkilönä Mauno Saarela.

Ptettiin että hirviporukkaan ilmoittauduttava 18.4. klo 14. pidettävään hirviporukan kokoukseen mannessä, joko Marko Ruotsalaiselle tai Juho Oikariselle.

 

 

 

 

 

 

Vuosikokouksen 2019 päätöksiä 

 

Vuosikokous pidettiin 2.3. Veikkolassa; läsnä oli 12 jäsentä. Kokouksessa puhetta johti Mauno Saarela ja sihteerinä toimi seuran sihteeri.

Luohuan Seudun Erämiehet ry:n puheenjohtajaksi valittiin edelleen Juho Junnila.

Erovuoroisten johtokunnan jäsenten tilalle valittiin Heikki Pohjoisaho, Juhani Ojanperä, Seppo Flink ja Pekka Rankinen (uusi)  valittiin myös jatkamaan seuraavat kaksi vuorra. . Muina jäseninä jatkavat  Mika Herkkola, Juho Oikarinen, Hannu Ahola ja Marko Ruotsalainen

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2018 tilinpäätös ja toimintakertomus.

Kokouksessa myös hyväksyttiin toiminta- ja taloussuunnitelma alkaneelle vuodelle. Toiminta painottuu riistanhoitotyöhön.

Seuran jäsen- ym. maksut päätettiin pitää ennalllaan, eli jäsenmaksu 20 euroa, kausilupa 50 euroa, liittymismaksut jäsenille 10 ja kausikorttilaisille 20 euroa. Vapaaehtoinen riistanhoito/talkoomaksu 25 euroa.

Valittiin entiset jaostot 

Syksyllä hirviporukkaan aikovien ilmoittauduttava viimeistään kokoukseen 12.4. klo 18 mennessä puheenjohtajalle Juho Junnilalle tai Juho Oikariselle. Kaikkien läsnäolo kokouksessa tärkeä ! Päätetään pyyntitavoista ja pyyntiajoista muuttuneen lainsäädännön mukaisesti.

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden

 

 

 

 

Facebookkiin on perustettu ryhmä Luohuan Seudun Erämiehet ry. Ryhmä on julkinen, joten kuka tahansa voi katsella sitä ja kaikki facebookiin kirjautuneet käyttäjät voivat julkaista ja lisätä kuvia ryhmän aikajanalle.

xx

 

Joomla Templates by Joomla51.com